torsdag 25 juli 2013

Årsmöte med OfussEtt år har gått och det har därför blivit dags igen för Ofuss att ha ett årsmöte. Den här gången blir det i Göteborg och det blir av på Liseberg! Så häng med, den 31 augusti!

Vad kan man förvänta sig av mötet? Niklas Wiklander skrev en bra sammanfattning:
Notera att det här årsmötet inte är som något årsmöte du någonsin varit på. Inga sega genomgångar av årets budget eller valberedningar eller så. Vi bara snackar lite (eller mycket) om ungefär vad vi ska göra med Ofuss fram till nästa sommar, sen åker vi berg-och-dalbana, sen kanske några (eller alla) går nånstans och dricker öl eller nåt liknande. Ju fler likasinnade vi är desto bättre! Så även om du inte varit med i "ledningen" för Ofuss alls, kom och ha kul på Liseberg! Bor du i Göteborg finns det ingen bra anledning alls att inte gå dit.
Hur tiden fördelas mellan diskussion, berg-och-dalbana och att gå på krogen bestäms efter vad folk tycker är rimligt. Ifall du har ett förslag på en kampanj eller något i den stilen skulle det vara jättebra att bara skriva ned några tankar om den, så att folk kan läsa på om det innan. Ta upp det i Ofuss-gruppen på fb eller i eventet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar